Αρχική Σελίδα

Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd.

Κίνα Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd.

1 2 3 4
Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd. Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd. Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd. Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd.
Κτίριο γραφείων εργαστήρι γραμμή παραγωγής Φόρτωση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : QR
Αριθμός Υπαλλήλων : >108
Ετήσιες πωλήσεις : >3690000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Το Shuanger καθιερώθηκε το 2007, είναι επιχείρηση υψηλής και νέας τεχνολογίας των διάφορων ειδών εξώθησης που φορμάρουν τα πλαστικά δίχτυα, δις-προσανατολισμένο πλέγμα πλαστικών, η έρευνα και η ικανότητα παραγωγής προϊόντων ταξινομούν την κυριάρχη θέση στην εγχώρια ίδια βιομηχανία, είναι η μονάδα αντιπροέδρου της εθνικών Επιτροπής ένωσης υλικού της Κίνας επαγγελματικών και της μονάδας Προέδρου της πλαστικής ένωσης δικτύου Anping. Έχουμε κερδίσει τις ανταγωνιστικότερες επιχειρήσεις από την εθνική Επιτροπή Profeesional ένωσης υλικού της Κίνας το 2014.

 

Το εργαστήριό μας καλύπτει έναν τομέα 25.000 τετραγωνικών μέτρων, με το καταχωρημένο κεφάλαιο RMB 5 εκατομμύρια και RMB 30 εκατομμύρια από τα πάγια ενεργητικά, έχει 8 γραμμές productio όλων των ειδών πλαστικής σχηματοποίησης εξώθησης, δις-προσανατολισμένος, προηγμένο το internationnal επίπεδο 2 που τεντώνει τις καθαρές γραμμές παραγωγής που εισάγονται από τη Γαλλία, όλα τα είδη πλεξίματος των μηχανημάτων, 40 σύνολα σύνθετων μηχανικών μηχανημάτων, κάθε ικανότητα έτος-porduction των διάφορων εξωθημένων πλαστικό διχτυών είναι 25 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα, τα διμερής-προσανατολισμένα τεντώνοντας πλαστικά δίχτυα είναι 70 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα.

 

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στη δενδροκηποκομία, τη γεωργία, την κατασκευή και τη βιομηχανία κ.λπ.


Επειδή το προϊόν έχει τα χαρακτηριστικά της προστασίας του περιβάλλοντος, έχουμε στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες και η Νοτιοανατολική Ασία έχει καθιερώσει διάφορους μακροπρόθεσμους πελάτες συνεργασίας, σύμφωνα με απαίτηση των πελατών καινοτομήστε συνεχώς προϊόντα είναι η ευθύνη μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd.

Τηλ.:: 86-151-3282-2778

Φαξ: 86-0318-7980129

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)